2016 Nye Mode Rhinestone Broche Pin-kode,Butterfly Brocher for Kvinders Brouches Mænd Vintage Broche Tørklæde Spænde Pin Brouch Rømning

Ny vare

kr27.57

kr29.04

-6%

Tags:

malfoy, jujia vintage broches, behandler kvinder, pin-kode, kabel rømning, faux pashmina tørklæder, cz rhinestone brocher, pack broches pin-kode, broche smykker luksus, pin-jacked

1. Type: Broche

2. Materiale: legering Top med 18K forgyldt og rhinsten

3. Størrelse: 2.6" * 2.4" (6.7 * 6.1 cm)

4. Vægt: 15 g

5. Køn: Mænd og kvinder

6. Sted oprindelsesland: Kina (Hovedlandet)

7. Emballage: Standard og sikker pakning

8. Funktion: Hold mode og smukke; Vis individualitet og bringe held og lykke

9. Anledning: Elsker gaver, Bryllup ceremoni, Dans, fest,Jubilæum fest,Rejser memorial, firmagaver,Fair,Salgsfremmende reklame osv.

Velkommen til StyleSea Charme online butik!Kom og Vis din STIL og INDIVIDUALITET!

StyleSea Charme er en professionel og førende virksomhed i at drive forretning i de fleste former for smykker og skønhed tilbehør .Hvis du er en person køber,skal du huske at tilføje os til din ønskeseddel.Hvis du er en grossist eller distributør, og også på udkig efter en samarbejdspartner i Kina, er du velkommen til at kontakte os.Du kan stole på os.

Vores primære kunder er fra Europa, Amerika, Asien og Sydøstasien osv.Overlegen Kvalitet og service er de vigtigste fordele for at vinde og forstørre flere internationale markeder.

Vi er og vil gøre alt, hvad vi kan for at imødekomme dine forventninger!Vi mener det !

Vælg StyleSea, At Vælge Skønhed.

Vi tager alle sig af emballage .Derfor tjek venligst pakken før du underskriver for at modtage det.Hvis det var knækket eller beskadiget, kan du lave en rekord med transportøren.På samme tid, kan du tage et foto og sende til os, vi vil løse problemet for dig på første gang (næsten inden for 24 timer).

Gratis fragt er kun tilgængelige ved afsendelse af Kina Indlæg Almindelig Luft Mail Plus.Hvis du bestiller værdi på over $8, vil vi sende din ordre via Kina Post, der er Registreret luftpost eller Getlochi0114.dk Standard Shipping eller ePacket.Så varer vil ankomme inden for omkring 15~25 arbejdsdage .Hvis du har brug for varerne hurtigt og købe mere, kan vi sende dem med Udtryk,som DHL eller EMS og så videre.

Transportøren Navn

Estimeret transittid

Tracking Service

DHL

Om 3-5 dage

www.dhl.com

UPS

Om 3-5 dage

www.ups.com

EMS

Om 5-7 dage

www.ems.com

Kina Post, Luftpost

Om 15-25 dage

www.intmail.183.com

HKPOST

Om 15-20 dage

www.hongkongpost.com

Hvis du har brug for en gunstig pris for hurtig levering, velkommen til at kontakte os.

Vi er ikke ansvarlige for eventuel told og skat i din lokale land.Men vi kan skrive lavere værdi eller "gave" på forsendelse for nem afslutning af Told.Og alle varer skal sendes til Getlochi0114.dk verificeret adressen.Tak.

Betaling forventes at blive modtaget inden for 24 timer efter din indbetaling er afsluttet.Efter bekræftelse af din betaling af varer og shipping information, vil vi straks arrangere en forsendelse inden for 5 dage .

Spærrede er vores foretrække betaling metode.Vi accepterer også andre forskellige betalingsmetoder elementer,såsom bankoverførsler, Western Union, Kreditkort, Visa,Master Card osv.Hvis du møder nogen betaling problemer,er du velkommen til at kontakte os.Tak skal du have.

Hvis du har nogen spørgsmål eller utilfredshed omkring vores produkter,kan du aflevere den til os med problemer med det samme.Vi vil se, om en returnering eller refusion er muligt.Tak.

Din feedback er meget vigtig for vores udvikling af erhvervslivet.Vi oprigtigt opfordre dig til at forlade FEM Stjerner og Positive kommentarer, hvis du er tilfreds med vores produkter og service.Det tager kun 1 minut .Tak!Hvis ikke, er du velkommen til at lade os vide, før de forlader enhver neutral og negativ feedback.Vi vil svare dig så hurtigt som muligt (næsten indenfor 24 timer), og gør vores bedste for at tilfredsstille dig.Mange tak!

Vi er nødt til at træffe passende foranstaltninger til at beskytte vores parykker og tilbehør fra støv og skader.Vær venligst opmærksom på følgende anvisninger.Tak.

For Farve Mismatch : Den rigtige farve, måske lidt forskellige billeder.Dette kan være forårsaget af nogle andre grunde,såsom skærm refleksion på skærmen, lys effekt og andre faktorer.

For russiske kunder : du bedes Venligst udfylde korrekt i dit FULDE navn på modtageren.Fordi Post Politik i Rusland er ret strenge.Det er afgørende for dig at får din pakke hurtigt og med succes.

HÅBER DU FÅR EN GLAD OPLEVELSE I VORES SOTRE.ALT DET BEDSTE !!!!!

Metaller Type Forgyldt
Form\mønster Dyr
Bøde eller Mode Mode
Model-Nummer BLE451
Mærke STARBEAUTY
Materiale Rhinestone
Element Type Brocher
Brocher Type Brocher
Stil Trendy
Køn Unisex

Relaterede varer