Talje Træner Corset shaper Slankning Taljen Cincher Bælte organ Shaperen Stål Udbenet Corset Kvinder Modellering Rem Shapewear Ny

Ny vare

kr38.51

kr55.02

-31%

Tags:

talje træner organer, 1 talje træner, berømte talje træner, vintage talje træner, størrelse talje træner, talje træner, der arbejder, man talje træner, talje træner sa, talje corset træner, guld talje træner

Produkt Beskrivelse oplysninger om Produktet:

• Vores produkter er perfekt egnet til enhver lejlighed, alle, uanset om det er til daglig slid, brud,eller postpartum mor.Når du bære det,vil du straks få en slank talje, flad mave og en perfekt sexet røv.

• Komfortabel og blød farbic ,rørende glat,Det er meget behagelig for hele dagen slid-og lige som du er iført intet andet.

• Special non-slip indre grid overflade for at forhindre udskridning, bunching, Komfortable, lys-vægt, elastisk stof forbliver på plads, mens de udfører en aktivitet.

• Den perfekte kurve design er med til at give dig den bedste støtte til maven og lænden, hvilket gør det til det perfekte organ shaperen og undgå hård trænings-uden en ordentlig core muskler beskyttelse.

• Funktionelle korsetter shapewear-Vores trimmer taljen bælte også udglatter dine indlæg baby mave flab og kærlighed håndtag,der hjælper dig til at se slankere.Ikke mere kærlighed håndtag muffin topping over dine shorts.Ideel til at give kompression og støtte til efter graviditeten,fødslen inddrivelse eller post abdominal kirurgi,afsnit c,tabe sig,abdominal stammer og svaghed,mave træner.Der er udbening striber gennem taljen cinchers, der hjælper til at holde din ryg i den korrekte position.

30708 Flere Produkter

30919 ANBEFALER Størrelse reference:

Produkt Skærm

DETALJER

Attention Please:

1. Læs min størrelse chart omhyggeligt, som kan være forskellig fra dit lokale.

2. Der kan være små variationer i farver på grund af belysning effekt i løbet af de foto der er taget eller tilbudsgiver skærm indstilling.

Vi er Designer.Alle disse Shaper var designet af vores manager.Selv om Vi kun har en lille virksomhed,men vi prøver at gøre varen er præcis som beskrevet eller endnu bedre.Vores mål er at gøre du har en god køber oplevelse i vores butik.

Vores produkter er 100% faktiske billede,men der kan være farveforskel varierer fra de forskellige computer-skærmen.håber du kunne forstå.

Manuel måling vil have en lille forskel, bedes du venligst bekræfte din størrelse, før du køber.Venligst e-mail os, hvis u har nogen forvirret til den størrelse.

vi kan ikke 100% garantere, at vores størrelse chart er egnet for alle.Hvis dit taljemål er mellem to størrelsen, vi anbefaler at du vælger en stor størrelse.

Beslutte omhyggeligt, før du køber!Hvis størrelsen ikke passer til dig, vil vi give dig en passende forandring!

Forsendelse Vilkår:

varen vil blive sendt ud i 48 timer.elementet vil ikke sende ud i løbet af søndag og Helligdage.

Vi er opmærksomme på din ordre at du i god tid, men skal du ikke bekymre dig, hvis det viser sig senere, vil vi kontakte rederiet til at holde i kontakt med dig.

Returnerer Vilkår:

Kontakt os venligst på 1st, hvis du har nogen problemer med produkterne,MÅ du IKKE åbne enhver tvist eller dårlige feedback, før du tager kontakt med os,kan du stole på, at vi vil gøre vores bedste for at løse problemer for dig!

Vi Accepterer tilbage, hvis der er noget galt med produktet, og kravet skal være foretaget inden for de første 7 dage efter produktet er modtaget.

Alle poster er nødt til at vende tilbage i original emballage, og køber er ansvarlig for returportoen.

Skat:

Told,skat og afgift er ikke inkluderet i enheden pris eller forsendelse Porto.

Virkning Talje/Slank/Gym/Tog/Sport/Fest /
Oprindelse KN(Oprindelse)
Model-Nummer shaperwear i Taljen Cinchers
Sjofelt Billede No
Funktion korrigerer kropsholdning, forme talje og mave
Mærke SAYFUT
Kontrol Niveau Virksomhed
Størrelse S,M,L,XL,2XL,3XL,4XL,5XL,6XL
Tykkelse STANDARD
Dekoration INGEN
Stof Type Klædes
farve Sort,Abrikos
Seksuelt Suggestive No
Shapewear Push-up/Slankende,uddannelse,sports-træning
Materiale Spandex

Relaterede varer