Kvinder Butt Løfter Undertøj Mave Kontrol Corset Talje Shaper Træner Sexet Undertøj Med Justerbar Hook Strechy Booty Løften

Ny vare

kr52.82

kr97.81

-46%

Tags:

mandlige booty shorts, u-trænere, shapewear til kvinder, shaper, tedy kvinder undertøj, bælte slank, kvinder undertøj pading, træner talje, talje træner sa, corset

Shorts er færdig med foring på forsiden, og en semi-sheer mesh bag Design Giver fast kontrol til maven.Funktion:Tummy Control & elevatorer op butt til en sexet bag,Nem fastgørelse.En ægte tillid booster.Høj talje design for at flade mave og talje.At sige farvel til din slappe røv og sige goddag til din nye frække røv.

Kun håndvask , Ingen Strygejern/Ingen Maskine Vask/ Ingen Klor blegning / Ingen Tør rengøring ; læs min størrelse chart omhyggeligt, som kan være forskellig fra dit lokale.Der kan være små variationer i farver på grund af belysning effekt i løbet af de foto der er taget eller tilbudsgiver skærm indstilling.

Vi er Designer.Alle disse Shaper var designet af vores manager.Selv om Vi kun har en lille virksomhed,men vi prøver at gøre varen er præcis som beskrevet eller endnu bedre.Vores mål er at gøre du har en god køber oplevelse i vores butik.Vores produkter er 100% faktiske billede,men der kan være farveforskel varierer fra de forskellige computer-skærmen.håber du kunne forstå.Manuel måling vil have en lille forskel, bedes du venligst bekræfte din størrelse, før du køber.Venligst e-mail os, hvis u har nogen forvirret til den størrelse.

vi kan ikke 100% garantere, at vores størrelse chart er egnet for alle.Hvis dit taljemål er mellem to størrelsen, vi anbefaler at du vælger en stor størrelse.Beslutte omhyggeligt, før du køber!Hvis størrelsen ikke passer til dig, vil vi give dig en passende forandring!

Vores arbejdsdag er fra mandag til lørdag og fra 9 am til 8 pm.

varen vil blive sendt ud i 48 timer.elementet vil ikke sende ud i løbet af søndag og Helligdage.

Vi er opmærksomme på din ordre at du i god tid, men skal du ikke bekymre dig, hvis det viser sig senere, vil vi kontakte rederiet til at holde i kontakt med dig.

Kontakt os venligst på 1st, hvis du har nogen problemer med produkterne,MÅ du IKKE åbne enhver tvist eller dårlige feedback, før du tager kontakt med os,kan du stole på, at vi vil gøre vores bedste for at løse problemer for dig!

Vi Accepterer tilbage, hvis der er noget galt med produktet, og kravet skal være foretaget inden for de første 7 dage efter produktet er modtaget.

Alle poster er nødt til at vende tilbage i original emballage, og køber er ansvarlig for returportoen.

Vi er ansvarlige sælger,hvis u er tilfredsstille med vores produkt og service,plz lad os positiv feedback.

Seksuelt Suggestive No
Model-Nummer 5591
Størrelse S,M,L,XL,2XL,3XL
Shapewear Kontrol Trusser
Materiale Spandex
Tykkelse STANDARD
Stof Type Klædes
Kontrol Niveau Virksomhed
Dekoration INGEN
farve black
Køn KVINDER
Element Type Fræser
Mærke LELINTA

Relaterede varer