Høj kvalitet TDS Vand Elektrolysatoren test / elektrolyse af vand værktøjer 110V-250V høj Præcision TDS vandkvalitet Analyse Meter

Ny vare

kr28.79

kr29.10

-2%

Tags:

corinavirus test, td, 42mm hulsav, ef-tester, ketose meter, saltholdighed meter az, ciffer multimet, ph-værdi, batteri, xiaomi tds, gratis tds meter

Nye 220V OS Plug Vand Elektrolysatoren Høj Præcision TDS vandkvaliteten Analyse TDS Meter Vand Kvalitet Detektor Instrument Test

Produkt Beskrivelse: instrumentet består af en elektrolytisk stang med positive og negative elektroder (en er en jernstang, og den anden er en aluminium stang), to elektroder, der er indført som elektriske felter.Efter elektrolyse, positive Fe3+ ioner opløst under påvirkning af elektrisk strøm.De vil kombinere med negative OH - ioner i vand til dannelse af Fe (OH) 3 partikler, der er uopløseligt i vand.Disse partikler har en stærk koagulation og adsorption aktivitet til kolloide partikler i vandet, og danner dermed den proces, adsorption og koagulation af organiske eller uorganiske stoffer i vand.

På samme tid, på grund af virkningen af en elektrisk strøm, den oprindelige opløst metal partikler, såsom mangan, kalium, kobolt og så videre, er reduceret ud og gradvist aggregerede at danne metal klynger, hvilket resulterer i farve adskillelse af forskellige metal-ioner.

Efter elektrolyse, forskellige farver af vand viser forskellige urenheder i vandet.

Vand elektrolyse-apparat:

Gul: opløst syrer, silicium-forbindelser, organiske mineraler, molybdæn, silicium, fluorid, og andre økologiske sager.

Grøn: arsen, kviksølv, bly, kobber og natrium.

Blå: bakterier, vira, kræftfremkaldende stoffer, organophosphor, osv. (gødning, opløsningsmidler og pesticider)

Red: jern, rust og bakterier

Hvid: bly, zink, kviksølv, uorganisk salt begroning.

Black: tungmetaller (zink, bly, kobber, krom, mangan, cadmium)

Produkt Information:

Materiale: ABS+ aluminium jern

Størrelse(Ca.): krop længde: 10.7*9.7*2.6 cm/4.21*3.82*1.02 i, strømkabel længde: 80cm/31.50 i, strygejern bar længde: 7cm/2,8 cm(2.76*1.10 in)

Måleområde: 50 til 200 mg/L.

Nominel spænding: 220V/50Hz

Ansøgning: husstand drikkevand, vandrensning afsløring.

Brug metode:

1.Forbered dig på at teste vandet-tage to hvide briller med en kapacitet på 100-150 ml, en til vand fra hanen, den anden til RO vand, og læg dem på bordet.

2. Forberede sig til inspektion - sætte elektrolysatoren på glas og sæt 220 volt strømforsyning.

3. Test - start test af power-kontakten knappen på den elektrolytiske celle til PÅ (åbne) position.Den sædvanlige inspektion tid er 30 sekunder.Ved udgangen, skifte power-kontakten til OFF (slået fra), og endelig tage den elektrolysatoren.

Packing liste:

1* elektrolysatoren krop

2* aluminium stang

2* jern stang

Vægt:

1. Efter at strømforsyningen er tændt, hænder bør ikke holdes på elektroden; fingre bør ikke sættes i test vand; børn bør ikke være tilladt at spille med elektrolytten.

2. Tør klud, der er brugt til at tørre den elektrode efter electrolyser er brugt op, og vandet på jern stang tørres af med spinning klud og opbevares korrekt.

Funktion 6 husholdnings-detektor
Model-Nummer quality analyzer
Funktion 5 Multi-parameter-Water Quality Monitor
Med Baggrundslys Eller Ikke No
Funktion 9 PH-Meter
Funktion 7 Vand Elektrolysatoren test
Funktion 8 vandkvaliteten Tester
Funktion 1 vandkvaliteten analyse meter
Skærm Type Digital
Indslag 2 Måleinstrument
Mærke aneng
Funktion 3 Water Quality Monitor Tester

Relaterede varer