Cool Sort Computer Stol Stof Hjem Gaming Læder Sæde Drejelig Afføring Fødder Boss Kontorartikler 7 Punkt Massage Dobbelt Pude

Ny vare

kr665.25

kr723.09

-8%

Tags:

stol offic, silla gamer metal, pink gaming stole, ans pedicure stol, gaming chaise, spil sæde, kontor arbejde ergonomisk stol, amerikanske møbler barstole, jeep cherokee tps, stol gamer

Hej, Kære Ven, Velkommen til vores butik!

Vær venlig at bemærke: Frit kontakte mig med eventuelle spørgsmål før bestilling.Tak!

>> Funktioner:

>> Tilstand: Brand New

>> Antal: 1 pc-stol

>> Anledning: Hjem eller Kontor

>> Materiale: Høj kvalitet læder, Stål

>> Mønster og produkt størrelse : Primært som per afbilledet.

>> Farve og version detaljer:

>> 4 farver-Sort, Pink, Mælk Hvid, Kakhi.

>> hver farve-med Fodstøtte eller uden Fodstøtte(ikke-Fodstøtte), med eller uden 7-punkts massage.

> Sort: uden Fodstøtte, uden 7-punkts massage.

> Sort-F: med Fodstøtte, uden 7-punkts massage.

> Sort-7: uden Fodstøtte, med 7-punkts massage.

> Sort-F-7: med Fodstøtte, med 7-punkts massage.

>> Samme beskrivelse for de andre farver.

>> Omkring Levering:

>> Til forskellige lande, sender vi de varer via forskellige måder.Normalt plejer vi at arrangere levering efter kunden ' s valg.

>> For at Sælge ' s Shipping Måde, vi normalt sende fjernsyn eller stol via følgende metode:

1) Med 2 trin, den 1. er havet transport, som ikke kan spores, 2. er ved den lokale DPD logistik virksomhed.Varerne vil blive leveret efter fortoldning.vi kan spore leveringen registrering via denne side:

2) Ved trin 2, 1. der er havet, transport, som ikke kan spores.Den 2. er ved den lokale UPS logistics company.Varerne vil blive leveret efter fortoldning.vi kan spore leveringen registrering via denne side:

>> Kære ven, før de foretager en ordre, skal du sørge for fragt er okay med dig, og du vil være tålmodig til at vente i lang tid(måske 2-3 måneder eller mere).Jeg vil gøre mit bedste for at arrangere din ordre, som jeg nu bedst kan, kan du vente til de varer, der ankommer.At ' s det bedste samarbejde, som jeg forventede. :)

>> Produkt Detaljer:

78144 Cool Matchable Gaming Stol til Bordet

78122 2020 Hot Salg Gaming Skrivebord 80/100/120/140x60x75cm

** Forsendelse:

1.Når du placerer en ordre, vil Vi sende varer inden for 7 dage, når din betaling er gennemført.

Vi garanterer ikke for leveringstiden på alle internationale forsendelser, der på grund af forskelle i skikke clearingtid, der er i de enkelte lande, som kan påvirke, hvor hurtigt dit produkt er kontrolleret.Bemærk venligst, at kunden er ansvarlig for alle yderligere told gebyrer, kurtage, gebyrer, afgifter og skatter i forbindelse med indførsel i dit land.

Disse yderligere gebyrer kan opkræves ved levering.Vi vil ikke refundere forsendelsesomkostninger for afviste leverancer.

Forsendelse omkostninger inkluderer ikke eventuelle importafgifter, skatter og afgifter, og kunden er ansvarlig for told.

2. Hvis din plads er ekstern, vil der være en ekstra omkostning, der er om 38usd.

** Returnerer:

Vi gør vores bedste for at servicere vores kunder så godt som vi kan.

Vi vil refundere dig, hvis du returnere varer inden for 15 dage efter din modtagelse af varer af enhver årsag.Men kunden skal sørge for, at de returnerede varer er i deres oprindelige betingelser.Hvis varen er beskadiget eller går tabt, når de er vendt tilbage, vil Kunderne være ansvarlig for sådanne skader eller tab, og vi vil ikke give Kunder en fuld refusion.Kunder bør forsøge at indgive en klage med den logistiske virksomhed til at inddrive de omkostninger, skader eller tab.Vil kunderne være ansvarlig for shipping gebyrer for at sende varen tilbage.

** Feedback:

Din tilfredshed og positive feedback er meget vigtig for os.Venligst forlade positiv feedback og 5 stjerner hvis du er tilfreds med vores produkter og service.

Hvis der er problemer med produkter eller vores service, er du velkommen til at kontakte os for det første, før du forlader negativ feedback.Vi vil gøre vores bedste for at løse eventuelle problemer helhjertet.

( * ^ _ ^ * ), Stor tak!

Med Ruller Ja
Oprindelse KN(Oprindelse)
Er Roterbar Ja
Med Håndlister Ja
Foldede No
Stil Drejestol
Materiale Syntetisk Læder
Model-Nummer RT-GCJF005
Ryglæn, Højde =125mm

Relaterede varer