Multifunktionelle Bambus Hylde Vise Arrangør Reoler lagerkapacitet Stående Hylder HW57413

Ny vare

kr708.41

Tags:

bambus reol, bambus opvaskemiddel, louis reoler, reol børn, stående hylder shop, kapacitet side, reol hylde, reol møbler, 3 lag hylde, bambus skoskab

Specifikationer Farve: Bambus farve

Materiale: Bambus

Samlede dimensioner: 45.5" x 12,5" x 55,5" (L x W x H)

Vægt: 18.5 kg

Vægt: 88 kg

Alle dele medfølger

Nøgle Funktioner

Miljø Materiale: materiale af denne post er naturligt bambus.Det ville ikke give skade gas og kan give dig en sund brug oplevelse.Det er meget miljø.

God lagerkapacitet: Fire niveauer og ni gitre for din masser opbevaring krav.Det kunne klassificere dine ting ind i mange typer.Det er din gode partner til at organisere dine medarbejdere.Solid Struktur: Denne hylde er lavet af massivt bambus konstruktion.Struktureret med tunge træ for længere holdbarhed, og struktur følger den videnskabelige princip og er stærk nok til at holde bøger, magasiner og andre ting.Det er robust og solid for lang tid og god skik.

Let At Samle:Dette produkt er ligetil, illustrationer og beskrivelser.Alle skruer, og pin-koden har sin egen kode, og det er let at forstå samle fremskridt.Det vil ikke tage dig meget tid, og kunne gemme din energi.

Perfekte Detalje Håndværk: Høj kvalitet hjørne tilslutning procedure, som kan gøre denne hylde mere holdbar og solid.Og struktur følger den videnskabelige princip og er stærk nok til at holde forskellige ting.

Beskrivelse

Kombinere en solid bambus konstruktion med en pæn og praktisk stil, denne alsidige bambus hylde giver en frisk og ren ud til rummet.

Hele hylden er ved at blive udviklet videnskabeligt og elegant, som kan give nok plads til alle former for smykker.Du kan sætte hvad du ønsker på hylden, såsom planter, bøger, legetøj, modeller og så videre.Med sit enkle og primitive fremlægge, det er klassisk nok til at bo med stil, uanset hvor de møbler, der er omkring det ændre.Det kan være i stuen, soveværelset, altanen eller hvor som helst sted, som du ønsker det skal være.

Denne særlige udstillingsstand skal bringe dig en unik brugeroplevelse, bare bringe det hjem i dag!

Helt nye og høj kvalitet

Miljø-materiale

5-tier hylder giver nok lagerplads

Holdbar og solid konstruktion

Perfekt detaljeret udførelse

Let og nem at flytte

Nem at rengøre

Glat overflade

Vandtæt og fugttæt

Stor vægt kapacitet

Perfekt til at badeværelse, stue, balkon, køkken, etc.

Montering krav

Finish Materiale Træ
Udseende Moderne
Antal Etager 5
mønster Solid
Materiale Andre
Model-Nummer HW66299
Foldede No
Oprindelse KN(Oprindelse)
Størrelse 45.5" x 12.5" x 55.5"
Med Dør No
Stil Minimalistisk, Moderne
Mærke Giantex
oprindelsessted Kina
Med Opbevaringsskabe No

Relaterede varer