200 ML Flydende Kridt Anti-slip Magnesium Pulver til Vægtløftning Rock Klatring Løfte Træning

Ny vare

kr28.24

kr36.68

-24%

Tags:

fox vinyl, mermaid pulver, midt træning, magnesium papir, anti slip flydende, klatre magnesium, poncho surf, anti slip fitnesscenter magnesium, gymnast tape, mænd undertøj vest

Bullet Punkter:

1、Mindre Spild: Sammenlignet med kridt-blokke, den flydende kridt er mindre spild.Det er meget velegnet til fitnesscentre, der ikke tillader brug af kridt-blokke, eller motionsrum i hjemmet, der ikke ønsker at rod.

2、Nem at Bruge: varen er hurtigtørrende og sved resistente formel.Perfekt til vægtløftning og hindring uddannelse, kan de øge deadlifts med op til 20% ved at øge greb.

3、Antibakteriel Funktion: kalken er antibakterielle, holde dine hænder sterile i fitnesscenter.

4、Få Greb: Det flydende kridt øger greb, der er egnet til pull-ups, hårdt elevatorer, kettlebells, klatring, gymnastik og mange andre sports aktiviteter

5、Langvarig: i Modsætning til traditionelle klodser kridt, dette kridt kan bruges løbende i hele vægtløftning øvelse, uden at det er nødvendigt at genanvende.Når kalken tørrer, det klæber bedre til dine hænder og danner en holdbar base lag.

Beskrivelse:

1. Vores vare er anti-sved, det perfekte alternativ til at bruge på stadions, som ikke tillader rod af traditionelle kridt.Dette kridt vil vare længere tid på dine hænder.Det kan bruges i vægtløftning, cross training, gymnastik, kettlebell øvelse, rock klatring eller enhver sport er nødvendige for at forbedre grebet.Uanset hvad du ønsker at få fat i, bruge denne kridt, lad ikke dem, glat suckers slippe væk!

2. Den flydende kridt er en bekvem mulighed for at gennemføre rodet kridt bolde eller blokke med dig.Bare hæld en mønt størrelse mængden af kridt i hånden, gnid hænderne sammen, og tør det i cirka 10 sekunder.Vask med neutral sæbe og vand.

Packing Liste:

1 * flydende kridt

Bemærk: Rystes før brug.

Prop Valg Andre
Navn På Afdeling MÆND
Type Andre
mønster Andre
Oprindelse KN(Oprindelse)
Model-Nummer -

Relaterede varer