Vinter Trøje Kvinde med Lange Ærmer Tøj Road Bike MTB Træning Bær Udendørs Holde Varmen Mallot Ciclismo

Ny vare

kr114.81

kr191.35

-40%

Tags:

mallot, cyklus bære, trek mtb cykel, cyklus vinter, bee cardigan, violet trøje, cycl jersey, mtb cykel, polera lange ærmer cykling, STRAVA

Informationer

1.polyester stof med termisk fleece foring holde dig varm og komfortabel i vinter.

2.Blødt og elastisk polyester materiale, giver dig den bedste kondition .

3.Stå krave med fuld længde lynlås og top stop beskytter din hage fra at blive ridset af lynlåsen, og samtidig giver maksimal temperatur kontrol.Silikone bånd på hem forhindrer tøj upglide og låse varmen.

4.Bageste lommer holder dine fødevarer bekvemt, såsom mobiltelefon, snacks, cykel-værktøjer.

5.Reflekterende stribe på ryggen for øget synlighed og sikkerhed i lav-lysforhold.

Bemærk

Hvis du ikke har brug for et LOGO, kan du efterlade en besked.

Brugerdefineret

Vi kan gøre dine egne brugerdefinerede design:størrelse/farve/logoer,du kan lide,

Vi leverer også specielle med pro team cykling tøj, hvad du kan finde.

Velkommen til at kontakte os for at få mere information!

Forsendelse

1. Forstå venligst, om størrelsen af de elementer, der er velegnede for dig, køb, så der ikke opstår unødvendige misforståelser efter modtagelsen af varen.

2. På grund af forskellen mellem de forskellige skærme, kan det billede, der måske ikke afspejler den faktiske farve på varen.Vi garanterer stil er den samme som Vist på billederne, men ikke den samme ydelse på de forskellige organer, som på den model.Tak!

3. Undersøg de nærmere detaljer størrelser med din,skal du tillade, at 1-2cm adskiller sig på grund af manuel måling, tak!

Vi er forpligtet til din 100% kundetilfredshed.

1. Nogen problemer,skal du velkommen til at kontakte os på første gang før ÅBEN SAG / efterlad Neutral / Negativ Feedback med mindre end 4 stjerner rating, forsøger vi altid vores bedste for at løse det for dig!

2. Vi forventer ankomsten af din vare til tiden, men da det er en international levering, shipping tid er meget afhængige af kurer virksomheder, og helt ude af vores kontrol.Hvis der er et problem, der hidrører fra denne forsendelse, tøv ikke med at kontakte os.Mens vi bestræber os på at yde gensidig og positiv transaktioner

3. Online tracking system, er som regel opdateret med 1-3 hverdage (dog ikke lørdag og helligdage) efter modtagelse af betaling.Sjældne genstande og store ordrer kan tage lidt længere tid.

Feedback :

Når du recived de varer , Pls give os Positiv Feedback, hvis du er tilfreds med vores kvalitet.Pls også din højde , vægt , bryst , for vores referecne.Du Kan Hjælpe Andre Kunder Med At Vælge Den Korrekte Størrelse.

Hvis Nogen Ikke Opfylder Det Eller Vred , Så Kontakt Os Straks, Inden De Forlader Feedback , Vi Vil Gøre Vores Bedste For At Løse Problemet, Indtil Du Opfylder.

Køn KVINDER
Ærme Længde(cm) Fuld
Materiale Lycra
Element Navn roupa cykel/ropa ciclismo/uniformes ciclismo
Lynlås Længde Fuld Lynlås
cykling bære Termisk Fleece cykling tøj
Oprindelse KN(Oprindelse)
Mærke swordbik
Sæson Vinter
Sport Type cykling / mountainbike / mtb / bicicleta / cykel / cykle/ gå pro
Stof Type Fleece
Passer til Passer rigtigt til størrelse, tag din normale størrelse
Funktion Lommer

Relaterede varer