LEEPEE Magnetiske LED Nat Square Dome Køretøj Bil Bagsædet Loft, Tag Lys Kits LED Bil Interiør læselys

Ny vare

kr49.03

kr62.85

-22%

Tags:

anti-kollision laser, astra g led, dual xenon, cj, stanza, laser hale til bil, tåge laser, 2 tommer led, LED-kvalitet, Xenon 12V

Funktioner: høj kvalitet ABS lampeskærm er rustfri og slidstærkt, avanceret LED-lyskilde er lyse og et lavt strømforbrug og lang life.By kort trykker på den midterste switch, kan du åbne et lys, der let, langt tryk i 3 sekunder for at skifte belysning, mode, let at bruge.Indbygget Li-polymer batteri, når den er fuldt opladet, vil det sidste om 5 timer i konstant tændt tilstand.Kommer med et USB-kabel, der er kompatibel med power bank oplader, PC USB-port osv.Bare holde den metalplade, hvor du ønsker at knytte med med dobbeltklæbende tape og lampe med stærk magnetisk strøm vil holde sig til den fast.Du behøver ikke at installere ledninger, det er hurtig og bekvem.

Dette LED loft lys er ideelle til bilen,soveværelse, babyværelset, køkken, garage, kælder, et skab, en skuffe, gange, trapper, skab, reol, osv.

Materiale: ABS+ elektroniske elementer, Lys Farve: Blå og gul, Blå og hvid Spænding: DC 5V Mærkestrøm: 400(A) Strømforsyning: USB-Genopladelige lyskilde: LED Nominel Effekt: 4W Batteri kapacitet: 320mAh opladningstid: 2h Arbejdstid: 4h Størrelse: Som billede

Pakke Inkluderet:

1 x LED-Dome Lys 1 x Magnetiske plade 1 x dobbeltklæbende Tape 1 x vedhæftningsforbedrer 1 x USB-kabel

1. WORLDWIDE SHIPPING. (Bortset fra nogle lande og APO/FPO)

2. Ordrer, der blev behandlet efter rettidig betaling kontrol.

3. Vi kun leveres til bekræftet ordre adresser.Din ordre adressen SKAL MATCHE din Shipping adresse.

4. De viste billeder er ikke den faktiske vare, og er kun til reference.

5. SERVICE TRANSIT TID er fastsat af luftfartsselskab og udelukker weekender og på helligdage.Transit tider kan variere, især i feriesæsonen.

6. Hvis du ikke har modtaget din forsendelse inden for 30 dage efter betalingen, bedes du kontakte os.Vi vil spore forsendelsen, og komme tilbage til dig hurtigst muligt med et svar.Vores mål er kundernes tilfredshed!

7. På grund af lager status og tid forskellene, vil vi vælge at afsende din vare fra vores første ledige lager til hurtig levering.

1. Du har 7 dage til at kontakte os og 30 dage at returnere det fra den dato, den blev modtaget.Hvis dette element er i besiddelse af mere end 7 dage, det anses for brugt, og VI VIL IKKE UDSTEDE EN REFUSION ELLER UDSKIFTNING.Der er INGEN UNDTAGELSER!Forsendelses omkostninger er bærer af både sælger og køber i halve.

2. Alle returnerede varer SKAL VÆRE i den oprindelige indpakning, og du SKAL GIVE os en forsendelse tracking nummer, særlig grund til returneringen, og din po#.

3. Vi vil refundere DIN FULDE VINDENDE budbeløb, efter modtagelse af varen i dets oprindelige tilstand og emballage med alle komponenter og tilbehør er inkluderet, NÅR BÅDE Køber og Sælger annullere transaktionen fra Getlochi0114.dk.ELLER, du kan vælge at få en erstatning.

4. Vi vil afholde alle forsendelsesomkostninger, hvis produkt(er) er (er) ikke som annonceret.

1. 12 måneder Producentens begrænsede Garanti for defekte varer (undtagen varer beskadiget og/eller misbruges efter modtagelsen).Tilbehør leveres med en 3-måneders garanti.

2. Defekte varer SKAL rapporteres og returneres inden for garantiperioden (og i den originale emballage, hvis det er muligt).Du skal fortælle os, hvad fejlen er og give os dit ordrenummer.VI MÅ IKKE REPARERE ELLER ERSTATTE VARER MED UDLØBET GARANTI.

Du accepterer, at alle de ovennævnte politikker efter bestilling på Getlochi0114.dk!

Vi opretholder høje standarder for kvalitet og stræber efter 100% kundetilfredshed!Feedback er meget vigtigt, at Vi anmoder om, at du straks kontakte os, FØR du giver os, neutral eller negativ feedback, så vi på tilfredsstillende vis kan løse dine problemer.

Det er umuligt at løse problemer, hvis vi ikke kender dem!

Oprindelse KN(Oprindelse)
Model Navn 22818
Element Type Blinklyset
Watt 4W
Element Vægt 125g
Mærke LEEPEE
For Køretøj, Der Mærker/Modeller Universal

Relaterede varer