Kvinder hættetrøjer orange lynlås 2019 efterår og vinter streetwear, sjove oversize langærmet sweatshirt løs bomuld fleece gratis skibet

Ny vare

kr210.73

Tags:

orangee, 595, Sort Orange, kaki, f47, musemåtte hvid, SHENHONG, jialuowei, 357xp, guava

Fortæl os din højde i meter ?vægt kg?ware vane En stram B C montering løs .kroppen bust cm ?talje cm ?kroppen hofte ?vi vil hjælpe dig med at dobbelt-tjekke den størrelse, du vælger, før forsendelse . (Enhed: cm, 1 inch = 2.54 cm, 1 cm = 0.39 tommer)

Retur&Refusion:

Alle vores tilbud er støttet med 100% tilfredshed .Hvis en eller anden grund du ikke er tilfreds,kan du returnere varen til os i dens oprindelige stand, dog med 7 dage fra modtagelsen af elementer til en refusion.Men før returnere varen til os,pls kontakte os for detaljer tilbagevenden instruktion.vi vil immmediately refundere dig efter vi har modtaget varen .

Hvis varen er beskadiget eller går tabt, når de er vendt tilbage, vil vi ikke give køberen den fulde tilbagebetaling.vær venlig at forstå os ,tak!Kunden kan prøve at indgive en klage med den logistiske virksomhed til at inddrive de omkostninger, skader eller tab.

Bemærk:kunden vil være ansvarlig for shipping cost er et af de retrun element, bortset fra vi har sendt den forkerte vare til dig .

Feedback:

1.Vi stoler på vores omdømme og kundernes tilfredshed at lykkes.Derfor er din feedback er meget vigtig for os, bedes du forlade varm feedback til os, hvis du får tilfredse med vores varer og service.

2.Vi bekymrer os om vores værdsatte kunder,og vil altid prøve at hjælpe dig.

kommissionen :

1 Hvis du er en køber, vil du modtage en kommission på 5% rabat for hver transaktion beløb eller et fradrag for det beløb af

varen i din efterfølgende køber for.

2 Hvis du er en designer, kan du designe din klud her, hvis du

vil have os til at hjælpe dig med at sælge online, vil du få en 20% tilbage af den

transaktionsbeløbet.

3 Hvis du er en grossist eller en køber, kan vi give dig mere

og bedre ydelser, herunder tegning behandling, design

i henhold til ordre, eller skræddersy den klud du ønsker.

Punkt Nr. 8888
Stil OL pendler
Vigtigste kilde foto Gør ingen model
Oprindelse Zhongshan
Uanset Om Opgørelse Is
Type Løs type
Materiale Bomuld
Kombination former Enkelt stykke
Mærke vie artistique
Længde Normal (50 cm < length 65 cm or less)

Relaterede varer