Ruskind Handsker Mænd Berøringsfølsomme Skærm af Høj Kvalitet Læder 2020 Ny Hånd-Syet Tynd Uld Foring Holder dig Varm i Efteråret og Vinteren

Ny vare

kr132.42

kr139.38

-5%

Tags:

handske kvinder, uld garn, boot ugg, golden børn handsker, diy læder, gant mand, vinteren kvinder, globbles glød, carhartt wip, store handsker 100pcs

Klassisk version handsker

1. Handskerne er lavet af høj kvalitet naturlige dyre-læder. 2. Alle hånd-syet med ensartet syning og retro stil. 3. Tre striber stil, klassisk version. 4. Åbne håndflade design, metal knapper, vindtæt og varmt.

Design essentials indledning

Mænds Handske Størrelse Chart

Skal du bruge en blød lineal til at måle omkredsen af din palm, og vælg den størrelse der passer dig, i henhold til størrelse sammenligning tabel.

Fuld palm touch skærm

Den berøringsfølsomme skærm materiale, der er føjet til hele håndfladen af handsken til at øge touch screen funktion og høj følsomhed.Det er ikke kun beskytter hænderne mod kulde, men også gør det nemt at bruge smart phones til arbejde og underholdning.

Ruskind handsker produkt skærm

Købmanden selv tog billeder af rigtige mænd ruskind handsker med sit kamera.Der er fire farver: sort, brun, mørkeblå, og vin rød.Fashionable nye stilarter, købe dem så hurtigt som muligt.

Handsker flise-skærm

1. Den ægte og naturlige billede af handsker, der træffes af købmanden selv med et kamera. 2. Du kan lære mere om kvaliteten af handsker fra billeder på forskellige sider af handsker. 3. Vi forsøger at holde farverne så sandt, som det er muligt.På grund af den forskel på de forskellige skærme og anden baggrund, farven på billederne kan være lidt forskellige fra de faktiske objekt.Den faktiske farve, der er gældende.

mærke introduktion

Varemærket "Bickmods" registreret af selskabet i den Nationale Varemærkestyrelsen er en særlig læder handske logo.Vi er engageret i at skabe høj kvalitet læder handsker til rimelige priser.Opfylder hver køber, er vores mål at hårdt arbejde.

Handsker Længde Håndled
Længde 25 - 26 cm
Oprindelse KN(Oprindelse)
Model-Nummer LP4569
Materiale Uld
farve Sort Brun Rød vin Navy blå
Køn MÆND
Element Type Handsker & Vanter
Navn På Afdeling Voksen
Størrelse 9 9.5 10 10.5 11
Mønster Type GEOMETRISKE
Mærke Bickmods
Stil Nyhed

Relaterede varer