Brug spil Arkade maskine, 28 Pin-Standar Jamma Udnytte bruge Pandora Max 5 Pandoras Box 4S Jamma Serie Multi yrelsen

Ny vare

kr61.13

Tags:

spil pandora, usb-2 jamma, tilfældet for xiaomi redmi 6a globale, pandoras box 3d 2448, pandora max 5 960, 1 jamma hdmi, arcade kit pandora-box 5, ar, pandora max 4 5, dispenser for tandpasta gratis fragt

Brug spil Arkade maskine, 28 Pin-Standar Jamma Udnytte bruge Pandora Max 5 Pandoras Box 4S Jamma Serie Multi Bestyrelsen

Definition af jamma sele,

Passer til: 4 i retning af knapperne + 6 knapper controller!

Produkt Information:

Nye Premium Standard 56 pin-Jamma stik, der bruges på mange arcade bestyrelser til at forenkle konverteringen af spil kabinetter med farvekodede tilslutninger for 2 spillere, magt, mønt døre, test -, service -, video, og lyd. 28 ben på hver side af Jamma sele.Det kommer med kant-stik, tryk på knappen for kabelsko, magt fører, have og RGB-monitor-udgang tilslutning for tilslutning til ældre tube-skærme.

Alle emner har .187" (4,8 mm) hurtig afbryder for nem tilslutning af knapper og joysticks.Power lines terminal gafler for nem tilslutning(+5 VDC, +12VDC, GND) til at game strømforsyning, fuld jording løkke for alle joysticks og knapper på dit kontrolpanel.

Service:

Om os: Toyouhr arcade dele factory er producenten, der er baseret på alle arcade spil maskine tilbehør.Vi designer,udvikler og producerer nye spil, tilbehør,spil PCB,arcade-kabinetter og spilleautomater.Vi sælger vores produkter over hele verden.Vi er på udkig efter co-partnerskaber af distributører,forhandlere og online-butikker over hele verden.ODM og OEM er velkommen.

Betaling: Vi accepterer online betaling af Getlochi0114.dk.Du kan betale med VISA/Master card, Webmoney, Boleto(Brasilien), Western union,TT,Qiwi wallet,SOFORT Banking og osv..

Leveringstid : Vi kan levering af varer i 1-3 hverdage efter vi har modtaget betalingen.For varer, der ikke har lager, vil vi kontakte kunderne når vi har modtaget ordren.

Forsendelse metode og deiver tid: Bemærk confrm din adresse nøje, når du foretager For detail-gratis fragt v / ordrer,pakker, der er sendt ud af Kina, ved hjælp Kina post air mail, E-pakke, eller Getlochi0114.dk Standard Shipping.Normalt vil ankomme i 15-30 arbejdsdage.For engros ordrer,varer, der er sendt ud af DHL/FEDEX/TNT/UPS.Normalt pakken kan nå frem i 3-7 arbejdsdage.

Forsendelse Vilkår:

Vi leverer mandag til lørdag undtagen på helligdage.Send os en e-mail, FØR din betaling, hvis du ønsker at ændre leveringsadresse.

Standard tager omkring 18-25 hverdage.Bemærk venligst, at denne service er IKKE spores.

Expedited Service tager omkring 10-15 arbejdsdage.Det er sporbar af dit land posthuset hjemmeside (China EMS hjemmeside).

Den shipping tid i løbet af feriesæsonen (Jul, Kinesisk nytår osv.) kunne være længere end sædvanlig tid.Skal du tilføje endnu en 5-10 dage som en forsinkelse.

Returnerer Udtrykket:

I tilfælde af, at du har modtaget en defekt vare, kunden har op til 7 dage fra datoen for modtagelse af anmodning om refusion eller ombytning til en ny.

I tilfælde af, at du har modtaget en forkert vare, Varer skal returneres i original og ubrugt stand og skal også være i sin originale boks og emballage.

Vi tillader ikke restitutioner eller udvekslinger på grund af ændring i sindet.Læs alle beskrivelse, der er givet som en guide, før du afgiver et bud.Mens hvert skridt er blevet taget for at sikre, at vi sender ud korrekte element, der vil blive lejlighed, når du modtager varer, som er forskellig fra beskrivelsen.I sådanne tilfælde beder vi om, at du straks kontakte os, så vi kan rette op på den situation.Din tilfredshed er vigtig for os, og vi værdsætter din virksomhed.

Feedback: 1) Købers tidlig bekræftelse vil blive meget værdsat efter modtagelse af varen.

2), Da din feedback er meget vigtigt for vores virksomheds udvikling,vi sincerel inviterer dig til at forlade positive tilbagemeldinger (Fem Stjerner) til os, hvis du er tilfreds med vores produkt og service.Det vil kun tage dig 1 minut,men dette 1 minut har meget afgørende betydning for os.

3) skal Du kontakte os inden de forlader nogen negativ eller neutral feedback.Vi vil arbejde med dig for at løse eventuelle problemer.Tak for din forståelse!

Alder >8 År
Stik Type US-Stik
Type Joysticks
Udgang HDMI/ VGA
Konfiguration 28Pin jamma sele
Navn jamma sele

Relaterede varer