Bedste sælger Computer bærbare maskine, 2021 nye 15.6 tommer laptop core 8G ram metal bærbar

Ny vare

kr1 583.36

Tags:

ssd 240 asus, asus gaming laptop, book farve, tidende notbook, mænd computer, laptops 15 6 tommer asus, els bøger, computer bærbare computere, intel core i7, i7 laptop

Dropshipping

Hej Kære, Velkommen til vores butik, kan vi tilbyde dropshipping og engros,hvis du har en anmodning, bedes du kontakte os, vil vi give dig den bedste pris og service!

Detaljerede Billeder

\

Selskab I Detaljer :

BEMÆRK:læs det, før du foretager den rækkefølge:

1. Hvad hvis jeg er utilfreds med det produkt?

Hvis du er tilfreds med vores produkt og service ,venligst forlade os 5 STJERNER!Hvis du har et problem med produktet,levering,service, bedes du kontakte os,vil vi reaktion i gang, skal du ikke lade nogen negativ feedback eller åben konflikt direkte.Vi er ansvarlige for sælgeren, der har fokus på service og vil tilbyde den bedste løsning for at tilfredsstille dig, hvis du kontakter os !

2. Kan jeg få reparation garanti?

Vi har 6 måneders garanti i Kina, men i nogle lande Getlochi0114.dk tilbyder Et enkelt år udskiftning garanti i dit land.

3. Om det produkt billede

I beskrivelsen foto, som viser produktet,er fra officiel web.Det foto, der er blevet redigeret for at vise det bedste af produktet.Det er kun til reference.De nærmere detaljer skal se det virkelige objekt foto.

4. Om Opbevaring:

Den faktiske tilgængelig lagerplads er mindre,årsagen er, at den software konfiguration af vil indtage en del af skiudstyr.Vi kan ikke acceptere striden RAM/ROM forskel.

5. Om transport tid og mode?

Nogle af vores produkter, skal lagre i Rusland og de Forenede Stater。 og de varer, der sendes fra Kina er valgt som Getlochi0114.dk Standard Shipping.Dette logistik er Getlochi0114.dk logistik, forventet leveringstid er måske 10-35 dage (Forskellige lande har brug for levering Tid er ikke det samme).der er meget sikker og hurtig, og det er garanteret, at hvis varen er beskadiget eller gået tabt, og undlader at ankomme inden for 60 dage, Fuld refusion, hvis produktet ikke er modtaget mere end 60 dage .

Hårdt Drev Type ssd
Vægt (Batteri Medfølger) & Lt; 1,5 Kg
Panel Type IPS
RAM 4GB
Gennemsnitlig batterilevetid(i timer) 6-9
Funktion Bluetooth
Mærke AOTESIER
Grafikkort Type Integreret Kort
Operativsystem Windows 10
Tykkelse 15mm - 18mm
Display Opløsning 1920x1080
Opdateringshastighed 60Hz
Dimensioner (B X H X D) 370*240*16mm
Optisk Drev Type INGEN
Video Hukommelse 2GB
Model-Nummer H140Z
Skærmformat 16
Certificering INGEN
Port Mini HDMI-kompatibel
Oprindelse KN(Oprindelse)
CPU Mærke og Model intel celeron n3050
Harddisk Kapacitet 64GB
Grafik-Kort Model R9 270
Krop Materiale Metal
Punkt Betingelse Ny
Type Slank Bærbar
Skærm Størrelse 15"
Pakke Ja

Relaterede varer