NYE Kunstige Planter Bonsai Lille Træ Pot Planter Falske Blomster, Potteplanter Pynt Til Hjemmet Udsmykning Hotel Haven Indretning

Ny vare

kr55.14

kr93.47

-42%

Tags:

bil vigtig sag nissan qashqai, kunstige planter stof, bonzai træ, kunstige vegetabilske planter, bonsai levende træ, falske blomster sæt, kunstig blomst pot, cloath, ins kunstige planter, elastik til håndleddet

Funktioner:

- Med tætte klynger af plast blade af eukalyptus og rosmarin blade, indgyde farve, hvor det mangler, vores Kunstig Grønne Anlæg tilbyder en stor naturalistiske look til dit hjem.

- Vores Kunstige Grønne områder og Anlæg, der er placeret i solide papirmasse potter med simulerede jord, som er lavet af skum.

- Det kombinerer klassisk og elegant look med god kvalitet.Kunstige potteplanter,Med integreret design, det er ikke let at falde blade end lignende produkter.

- Kunstige Planter, Urter, For dem, der ønsker at nyde den overflod af grønne områder i deres daglige liv, men har en travl hverdag, vores Kunstig Grønne Anlæg Sæt er et godt valg, da det kræver ingen beskæring eller vanding.

- Flere Indretning Bruger, Kunstige Eukalyptus og Rosmarin Nellike Caronation kan være placeret på bordpladen, vindue, skrivebord, hylde og spisebord.

Specifikationer:

Materiale: plast, papir

Størrelse: 18 x 20 cm

Pakken Indeholder:

1x Kunstig plante

Bemærkninger:

1. Manuel måling, tillad 1 ~ 3 mm fejl,tak.

2. På grund af forskellen mellem de forskellige skærme, kan det billede, der måske ikke afspejler den faktiske farve på varen.Vi garanterer stil er den samme som vist på billedet.

Lejlighed Valentine ' s Day
Klassificering Kunstige Blomster
Oprindelse KN(Oprindelse)
Mærke testamenter
Materiale Plast
Stil Blomst
Type Daisy
Blomst Stil Blomst Bonsai

Relaterede varer