240 * 160 * 100mm IP65 vandtæt støbt aluminium junction box udendørs elektrisk ingeniør-max knappen switch box klemkasse

Ny vare

kr211.46

kr251.75

-17%

Tags:

aluminium hus, udendørs el-boks forretninger, overlevelse offentlig kasse, aflåselige elektriske junction box, countax skifte bord, aluminium box, trykknap, vandtæt aluminium projekt box, aluminium kabinet for elektronisk, elektrisk skjold

Materiale karakteristisk:

Indvirkning modstand, varmebestandighed, lav temperatur og kemisk resistens, fremragende elektriske egenskaber og overflade gloss.

Installation:

1. Indre: Der er monteringshuller på kredsløb eller DIN-skinne base.

2. Eksterne: produktet kan være direkte fast på væggen eller andre fladskærm

Brug skruer eller søm gennem skruehullerne på basen.

Ansøgning:

Velegnet til indendørs og udendørs elektrisk, kommunikation, brand udstyr, stål smeltning, petrokemiske, elektronik, el-systemer, jernbaner, byggeri, minedrift, tom havn, hoteller, skibe, teknik, udstyr til behandling af spildevand, miljøbeskyttelse udstyr, osv.

Produkt Navn: Støbt aluminium vandtæt junction box Ekstern Størrelse: 240*160*100mm Materiale: Støbt Aluminium beskyttelsesniveau: IP66 Funktion: Vandtæt/Støvtæt Produkt vægt: 1480g

* Klik for at se størrelsen

1.Materiale

Lavet af aluminium legering trykstøbning, det har god korrosionsbestandighed, varme overførsel og høj mekanisk styrke.Det er robust og holdbar.Det er sikrere at bruge elektricitet i barske miljøer.

2. Skrue

Det er fortrinsvis metal skrue, anti-korrosion, stærk og holdbar, kombineret med den indbyggede kobber møtrikken af vognkasse, som er stærkere forsegling og bedre vandtæt virkning.

3.Tætningsring

Tætningsring

Den vandtætte forsegling ring af poly-metan materiale bruges til at forbedre forsegling præstationer, korrosionsbestandighed og deformation modstand, og den dækning, og det nederste felt er tæt monteret til hinanden, således at den vandtætte effekt af boksen krop er bedre.

4.Nederste hul til montering af

Der er flere monteringshuller i bunden af boksen for nem montering af elektroniske komponenter, som f.eks terminaler, rails og bestyrelser.

Om Betaling

1. Vi accepterer Alipay, West Union, TT.Alle større kreditkort accepteres, gennem sikker betaling processor ESCROW.

2. Betaling skal være foretaget inden for 3 dage efter bestilling.

3.Hvis du ikke kan kassen umiddelbart efter auktionen tæt, vent et par minutter, og prøv igen Betalinger skal være afsluttet inden for 3 dage

Om Forsendelse

1. WORLDWIDE SHIPPING. (Bortset fra nogle lande og APO/FPO)

2. Ordrer, der blev behandlet efter rettidig betaling kontrol.

3. Vi kun leveres til bekræftet ordre adresser.Din ordre adressen SKAL MATCHE din Shipping adresse.

4. De viste billeder er ikke den faktiske vare, og er kun til reference.

5. SERVICE TRANSIT TID er fastsat af luftfartsselskab og udelukker weekender og på helligdage.Transit tider kan variere, især i feriesæsonen.

6. Hvis du ikke har modtaget din forsendelse inden for 30 dage efter betalingen, bedes du kontakte os.Vi vil spore forsendelsen, og komme tilbage til dig hurtigst muligt med et svar.Vores mål er kundernes tilfredshed!

7. På grund af lager status og tid forskellene, vil vi vælge at afsende din vare fra vores første ledige lager til hurtig levering.

Retur&Refusion

1. Du har 7 dage til at kontakte os og 30 dage at returnere det fra den dato, den blev modtaget.Hvis dette element er i besiddelse af mere end 7 dage, det anses for brugt, og VI VIL IKKE UDSTEDE EN REFUSION ELLER UDSKIFTNING.Der er INGEN UNDTAGELSER!Forsendelses omkostninger er bærer af både sælger og køber i halve.

2. Alle returnerede varer SKAL VÆRE i den oprindelige indpakning, og du SKAL GIVE os en forsendelse tracking nummer, særlig grund til returneringen, og din po#.

3. Vi vil refundere DIN FULDE VINDENDE budbeløb, efter modtagelse af varen i dets oprindelige tilstand og emballage med alle komponenter og tilbehør er inkluderet, NÅR BÅDE Køber og Sælger annullere transaktionen fra Getlochi0114.dk.ELLER, du kan vælge at få en erstatning.

4. Vi vil afholde alle forsendelsesomkostninger, hvis produkt(er) er (er) ikke som annonceret.

Om Feedback, Vi opretholder høje standarder for kvalitet og stræber efter 100% kundetilfredshed!

Funktion
Arbejdstemperatur
Type
Mærke AIRLGEE
Ydre Størrelse
Type Installation
Beskyttelsesniveau
Ansøgning
Model-Nummer 240 * 160 * 100
Materiale
Farve

Relaterede varer