Unikke Plante Grøn Hvid CZ Cubic Zirconia Sølv Forgyldt Stud Øreringe V0187

Ny vare

kr36.13

kr103.19

-65%

Tags:

dolphin piercing, farve næse ring, conch, øreringe i brusken i øret, medicinsk næse ring, pierce, øre, conch hoop, ear bøjle, is holder til børn

Om Os

Vi Har Fabrik Og Reel Butik Siden 2009 !Vores smykker er trendy og unikke og det stykke afbilledet vil være nøjagtig den samme brik, du vil modtage.Vi tilstræber at give hengivne tjeneste, og placere kunden frem for alt din støtte er med vores største ære.

Shipping Måde

Alle produkter er afsendt inden for 24 timer modtagelse af betaling.Alle vores produkter tilbydes med Gratis Forsendelse.Forsendelse metode afhænger af den Mængde af For.

Returret

Hvis du ikke er tilfreds med dit køb, tilbagebetaling, der er udstedt med ikke krav på at returnere varer. 30 DAGE 100% PENGE TILBAGE GARANTI!

Feedback

Bedes forlade os Positiv Feedback og 5 stjerner rating, hvis du er tilfreds med vores produkt og service.

Varme Tips

FAQ

Hvis du har nogen spørgsmål eller tvivl, er du velkommen til at kontakte os, vil vi svare dig så hurtigt som muligt.Q: Hvorfor jeg har modtaget, er mindre, end hvad der er vist i billedet?A: Vi har en lineal i billedet for at vise den rigtige størrelse.Q: Hvorfor er den sten, farve lidt forskellige fra det billede?A: Alle billeder er taget bruge Flash, nogle af de sten farve kan have påvirket en lille smule.Q: Hvad sker der, hvis jeg ikke modtager min ordre?A: Send igen eller blive refunderet.Q: Hvad sker der, hvis jeg modtager varen var beskadiget?A: Send igen eller blive refunderet.

Tilbage For At Finde Push-back
Bøde eller Mode Mode
Materiale Cubic Zirconia
Stil Trendy
Vigtigste Sten Cubic Zirconia
Metal Stempel 925
Element Type Øreringe
Mærke SilverWar
Ørering Type Stud Øreringe
Køn KVINDER
Gave Til Mødre \ Kæreste \ Hustru \ Datter \ Kvindelige ...
Total Vægt 6,9 g
Kvalitet høj
Form\mønster ANLÆG
Main Farve Grøn & Hvid
I fremstillingslandet Hong Kong Kina
Model-Nummer V0187
Metaller Type SØLV

Relaterede varer