Diy Ballon Døren Displayet Stå Kolonnen Ramme Arch fødselsdagsfest Ballon Dekoration Børn Voksne Bryllup Dekoration Børn P C8Y3

Ny vare

kr17.24

kr29.71

-42%

Tags:

10w 15 ohm modstand, adapter fodbold m4, 2007 fifa world cup, acne hudorm skum, 3d-simulering mus, 1380f volumen-knappen, 100pcs bullet-form, , adapter monster fpv, acne bermuda shorts

Materiale:Plastik

Type: Ballon udstillingsstand

Farve:Som billedet viser

Bruger: bryllup dekoration, fødselsdag dekoration til voksne og børn, baby shower, fest dekoration.

Funktioner:

1.For din borddekoration bygge en flot ballon arch.

2.I modsætning til dem, der uge polakker, denne ballon arch var redesign med bedre materiale, der kan genanvendes brug for mange gange.Det er den mest holdbare ballon arch for borddekoration.

3.Denne ballon arch er meget fleksible for at passe til de fleste af de tabeller, der er på markedet.Højde og bredde afhænger af størrelsen på din tabel.

4.Tabel og balloner er ikke inkluderet i prisen.Det tager ikke mere end 2 minutter at sætte op i denne ballon arch ramme på bordet.Det kræver et minimum af indsats at skille ad og gemme til et lille sted til fremtidig brug.

Bemærk:

1. Den reelle farve varen kan være lidt forskellige fra de billeder, der vises på hjemmesiden, der er forårsaget af mange faktorer såsom lysstyrken på din skærm og lys lysstyrke.

2.Lad nogle forskelle på grund af manuel måling.Tak for din bedes forståelse.

Pakke inkluderet:

2 stk tabel klemmer

2 stk plejlstænger

10 stk 30cm crystal tube

25 stk ballon bue spænder

Tak for din støtte!Velkommen til at købe fra os!Du kan kontakte os for at få flere detaljer i varen .Hvis du har brug for mere af dette element ,kan du kontakte os.vi vil give dig vores bedste pris.Forlade din besked!

Type ballon udstillingsstand
Model-Nummer --
Materiale Plast
Lejlighed Bryllup & Engagement
mønster INGEN
Oprindelse KN(Oprindelse)

Relaterede varer