Note: denne ir-13, infrarøde varmelegeme note: denne ir-13

Ny vare

kr346.20

Tags:

tegnefilm mini varmelegeme, aftræk varmelegeme 220v, autom varmelegeme, bandet varmer 220v, ir-varmelegeme 220 v, driver varmelegeme 220v, antikke håndklæde bar, GWAI, varmelegeme ac 220v, sol varmer 220v

Diamant er et infrarødt varmelegeme, der er monteret på loftet eller væggen.Det sender varmen til det omgivende objekter, og de varme luft.Det er økonomisk og sikker.Hvordan virker det?

Infrarød varme-hjem Solen.Funktioner i en lang-bølge række naturlige og sikkert for en person.Den varme strøm af varmelegeme uden tab, når gulvet og andre elementer, der er varm op i luften.Gulvet er varmet op med 1-2 ° C højere end den luft til den gennemsnitlige menneskelige vækst-plan.Der er en ensartet fordeling af varmen i højden af rummet.Dette er vigtigt for familier med små børn.

Hvad der er passende for?

Den infrarøde diamant varmelegeme er egnet til beboelse, industri og husholdning lokaler.Anvendes som en enkelt eller ekstra varmekilde.Arbejder i en konstant tilstand uden en termoregulator eller cyklisk, med luft temperatur støtte på et givet niveau.

VILLA/LEJLIGHED

Vælg den magt vandvarmer til et opvarmet hus eller lejlighed til at beregne efter formlen 100 W med 1 m2, hvis du planlægger at bruge som den eneste varmekilde året rundt.For den periode, vægt-50 W pr 1 M2. For eksempel, model Diamond ix11 (1000 W) vil varme op om vinteren 10 m2, i forår og efterår op til 20 m2. Den gennemsnitlige warm-up dynamikken er 10 ° C pr.time.Til automatisk drift, skal du installere en termoregulator.Det vil reducere el-udgifter og opretholde en bestemt temperatur.For en ensartet varme, placer den varmer tættere på midten af rummet.

DRIVHUS

Loft INFRARØDE varmeapparater, der er egnet til installation i drivhuset.Diamond forlænge den agrare sæson, udelukke ændringer i temperatur og øge mængden af afgrøde.Magt udvalg er beregnet efter formlen 150-200 W pr 1 M2. I steder for installation med høj luftfugtighed anbefaler vi desuden tætning klemrække med høj temperatur fugemasse.Dette trin vil forlænge driften af enheden og fjerne ikke almindelige situationer, der er relateret til elektricitet.Loft INFRARØDE varmeapparater for dachnikov, der ønsker at ændre og øge udledningen til et nyt teknologisk niveau.

BALKON

For det første bestemmer den opgave, du ønsker at løse med varmelegeme.For at opretholde en behagelig temperatur, lang-bølge IR diamant med en termoregulator, eller uden at der er passende.Til øjeblikkelig opvarmning med et kort ophold på altanen er velegnede kort-bølge Diamant IK 7A.For det andet, korrekt vælge magt.IR-bølge passerer gennem glasset.Det varme område falder to gange i forhold til en beboelsesejendom.Brug formlen 150-200 W pr 1 m2. For det tredje, før du installerer den varmer, varme vægge af loggia (med balkon) og installere energibesparende termoruder eller varme pakninger.Dette vil undgå store varmetab.

GÅRDEN

Til at varme kylling coop op til 8 M2, skal du bruge point varme.Installere den varmer over den fugl, et insekt.Til dette formål, modeller af diamant ik5 (500 W) eller IR8 (800 w) er egnede.Til at varme op, store områder, model ik13 (1300 W) og ik16 (1500 W) er egnede.Beregningen er foretaget for en opvarmet rum i henhold til den formel, 100 W pr 1 m2, hvis du har brug for til at opretholde en temperatur på 20 ° C. Hvis du opretholde bare et plus, temperatur, så beregningen af 60 W med 1 M2.

KONTOR

Brug diamond varmeapparater i det kontor, hvor centralvarme mislykkes.Ovnen fås i 4 farver, og passer harmonisk ind i det indre.Nem installation og start vil skabe en standard temperatur mode på kontoret i et par timer.Diamond ovnen ikke overdry luften og derfor ikke forårsage ubehag.

LAGER

I det lager, hvor du har brug for point varme ovnen er valgt af området arbejdsområdet.Anbefalet suspension højde på 2,2-3,0 m.Længden af varmeapparater, afhængigt af den model, der er fra 73 til 193 cm.Varmeafledning vinkel 90 ° i længde og 15 ° i slutningen.Forestil dig den trekantede prisme af den termiske strøm kommer fra radiator i toppen og position krop er baseret på dimensioner af arbejdspladsen.

Antallet af Hastighed Indstillinger INGEN
Certificering ROHS
Mærke Note
Temperatur Justering Med hjælp af en termoregulator (sælges separat)
Installation Desktop
Model-Nummer Note
Anvendelse 11-20㎡
Oprindelse RUC(Oprindelse)
Magt 1200-2000W
Bruger Stue
Område Opvarmet 20㎡
El-Radiator Type infrarøde varmelegeme
Spænding (V) 220V

Relaterede varer