FeiyuTech Håndholdte Bar Forlængelse Carbon Stang for Feiyu AK2000C AK2000S SPG2 G6 G6 Plus G6 Antal Håndtag Gimbal Stabilisator 275mm

Ny vare

kr128.38

kr152.83

-16%

Tags:

feiyutech g6, ak2000 feiyutech, Carbon Fiber, yi gimbal håndtag, feiyu ak2000c, tunge gimbal stabilisator, FEIYUTECH, gimbal smartphone, digital ssd, glat q zhiyun

FeiyuTech Nyeste Udvidelse Bar Carbon Stang for A1000/A2000 Gimbal Stabilisator

Forsendelse Metode: Vi normalt sende gimbal af DHL/EMS/Fedex og sende tilbehør ved at POSTNL variere fra forskellige lande.Hvis du har særlige ønsker, bedes du kontakte med os.

Fragt: Når du placerer ordre, kan du se shipping pris for din ordre.Men afstanden område gebyr er ikke inkluderet i forsendelsesomkostninger.Hvis din adresse er hører til afstanden område, skal du betale for afstanden område gebyrer.Eller kan vi ikke sende det ud.

Pakning Tid: Efter din betaling for ordren er afsluttet, vil vi arrangere pakning og afsendelse af pakken indenfor 7 dage.

Leveringstid: Normalt tager det omkring 7-10 dage for, at du får pakken, hvis den leveres med DHL eller Fedex.Men vi garanterer ikke for leveringstiden på alle internationale forsendelse på grund af forskelle i skikke clearingtid, der er i de enkelte lande.

Told Gebyr: Den vare, pris og forsendelses omkostninger er ikke medtaget eventuelle importafgifter, skatter og afgifter.Køberne er ansvarlig for alle yderligere told gebyrer, kurtage, gebyrer, afgifter og skatter i forbindelse med indførsel i dit land.Hvis du har brug for at rydde told faktura, bedes du kontakte med os.

Afkast: 1.Vi må ikke acceptere nogen retur uden nogen chat og årsager.

2.Hvis køber ønsker at returnere varen, køber bør sørge for, at varen er i deres oprindelige betingelser(Indenfor en uge).

3.Hvis varen er beskadiget eller går tabt, når de er vendt tilbage, skal køber være ansvarlig for sådanne skader eller tab, og vi vil ikke give en fuld refusion.

4.Køber er ansvarlig for shipping gebyrer for at returnere varen.

Garanti: 1.Et års garanti. (Med forbehold for logistik modtagelsen gang inden for et år)

2.Hvis produkter, der ikke kan arbejde, og det er ikke forårsaget af menneskelige skader / fysisk skade / vand, køber kan kontakte sælger beder for at vende tilbage til at lave.Sælger forpligter sig shipping cost .

3.Hvis produkter, der ikke kan arbejde, og det er forårsaget af menneskelige skader / fysisk skade / vand, køberen skal betale alle omkostninger, herunder omkostninger til vedligehold og forsendelses omkostninger.

Feedback: 1. Din tilfredshed og positive feedback er meget vigtig for os.Venligst forlade positive og 5 stjerner hvis du er tilfreds med vores produkter og tjenester.

2. Hvis du har nogen problemer med vores produkter eller tjenester, er du velkommen til at kontakte os først, før du forlader negativ feedback.Vi vil gøre vores bedste for at løse eventuelle problemer og give dig den bedste kundeservice.

Model-Nummer C350(V2)
Mærke FEIYUTECH
Oprindelse KN(Oprindelse)
Gimbal Tilbehør Type Pole
Vægt (g) 114g
Pakke Ja
Kompatibel Gimbal Mærke FEIYUTECH
Kompatibel Gimbal Model A1000;A2000

Relaterede varer