Nordisk moderne ballon loft lampe soveværelse børneværelse rekreative område enkel personlighed farve loft lysekrone

Ny vare

kr1 054.43

kr1 318.04

-21%

Tags:

ballon led lampe, 40x50 ramme for lærred, balloon chandelier, lysekroner i loftet plader, Ved siden af lampe, lysekrone til, igor plakat, lysekroner loft lampe, blå lysekrone, nordisk indretning

SHOPTOOL_POSITION_TOP_BEGIN SHOPTOOL _ Tilhørende Markedsføring _ 72731 _ BEGYNDE

Shop Værktøj _ Tilhørende Markedsføring _ 72731 _ Ende SHOPTOOL_POSITION_TOP_END

&; nbsp; Først og fremmest, tak kære venner for at vores opmærksomhed og kærlighed!Vi vil oprigtigt give dig med høj kvalitet, billige produkter og tjenester, håber at bringe tilfredshed, og glad for online shopping oplevelse.

For at undgå unødvendige problemer og misforståelser i færd med at købe lamper og lanterner, læs og forstå vores produkt salg regler omhyggeligt, før du køber.Hvis du er i tvivl, er du velkommen til at kontakte vores kundeservice på ethvert tidspunkt.Kundeservice vil være meget tålmodig, og give dig et detaljeret svar.

[billede]

Alle de billeder, lamper sælges er taget i art.På grund af forskellige faktorer, såsom fotografisk udstyr, teknologi -, vinkel, lys og computer skærme, nogle farveforskelle kan forekomme i billeder.Vær venlig ikke at acceptere farve, forskelle, for forældre til at købe omhyggeligt, og sådanne tvister ikke kan bruges som begrundelse for returnering af produkter.Tilgiv mig!

[leveringstid]

Nbsp; nbsp; køberen vil levere varen inden for 48 timer efter betaling er gennemført.Særlige omstændigheder (lovbestemte helligdage / custom-made / hot-salg af produkter på lager, osv.) vil føre til forsinket levering.Så bedes du kontakte den butik assistent, før du tager fotos for at se, om de produkter, der er til rådighed, så for ikke at forsinke din dekoration tid.Tak!

[ Beskadiget Udskiftning ]

Selv om vores produkt pakke, er meget stærke, på grund af levering til en tredje part for langdistance-transport og distribution, der er en vis risiko for, at lampen vil blive presset, især lampeskærm af glas produkter.Hvis du finder den lampeskærm eller tilbehør er beskadiget, når du modtager varerne, bedes du kontakte os med det samme og levere fotos af den beskadigede tilbehør, og vi vil sende repareret tilbehør til dig, gratis.

Vi vil være ansvarlig for vores ydelser og produkter.Vi vil give dig tilfredsstillende svar på eventuelle rimelige spørgsmål.Når der opstår problemer, vi er villige til at løse dem.

Alle problemer, hvis de er mere rolig, Ærlig og tolerant med hinanden, så prøv at tænk over det et andet sted.Jeg tror, at alle problemer vil være løst.

[betalingsmetode]

&; nbsp; &; nbsp; anbefaler Alipay transaktioner.Sikkerhed & amp; nbsp; Resten i tankerne.Brugere, der ikke kan bruge Alipay kan kontakte vores bank for indbetaling.Hvis presserende, generelt

[ after - sales service ]

vores engagement: 2 års gratis garanti.Der starter fra den dato, produkter med elektriske fejl i normal brug kan være garanteret gratis i 2 år (bortset fra lyskilden), og omfanget af garantien er begrænset til reparation eller udskiftning af defekte tilbehør.

Gratis garanti service er ikke tilgængelig i følgende tilfælde:

en.Forkert brug af magt, forkert installation, der er forårsaget af skader.

&; nbsp; &; nbsp; B. Skade forvoldt af en fejl i forbindelse med brug eller forkert reparation eller modifikation.

null

&; nbsp; &; nbsp; D. Skader, der er forårsaget af andre ulykker

[lampe installation]

null

Garanti 2 År
udvendige dimensioner 200
Vigtigste Ansøgning Anvendelsesområde Hjem sted
Model-Nummer lily 2018
Belysning Område 10-15square meter
Er Pærer I Prisen No
Spænding 220V
Gennemsnitlige levetid 50000
Brug Daglig Belysning
Funktioner ballon
Er Dæmpbar Ja
Skifte Type Fjernbetjening
Stil Moderne
Mærke CHUSUKRU
Lys Kilde LED Pærer
Finish INGEN
Element Type Loft Lys
Lyskilde Type LED Lampe
Anvendelse Spisestue
Base Type E27
Technics Malet
Certificering CCC
Antal lyskilder 1
Installer Style Overflade monteret
Krop Materiale Jern
Materiale Metal
Strømkilde AC

Relaterede varer