Tangada fashion kvinder solid midi kjole 2020 nye ankomst Ladies Løs ærmeløs Kjole Vestidos 8H40

Ny vare

kr138.04

kr197.16

-30%

Tags:

jakke foråret kvinder, kjole kvinde, kjole tangada, tangada kvinder tøj, beuaty kvinder kjole, 2020 bodycon kjole, tancada, kvinde zara, damer kjoler, nye ankomst 2020 luksus, tangada kvinder, der passer til kjole

1. Forberedelse Tid: vi har brug for 2-5 arbejdsdage for at forberede din ordre i henhold til vores mange ordrer hver dag.nbsp

2. Leveringstid: Før vi kan sende din ordre, vi er nødt til at forberede dine produkter, skal du gøre strenge kvalitetskontrol test og pakkes omhyggeligt elementer.Den tid, det tager at forberede dine varer til forsendelse er separat fra den leveringstid, men fortvivl ikke, den tid, der plejer at være lang.Tak for din forståelse!

1.Som din feedback er meget vigtigt for os, bedes du tage et par minutter til at forlade den positive feedback, hvis du er tilfreds med vores produkter og service.Vi vil også gøre det samme for dig, ASAP.Tak!

2.Bemærk donrsquot velkommen til at kontakte os, før du forlader negativ eller neutral feedback.Vi vil gøre vores bedste for at løse dit problem, og opfylder dine behov.

Mønster Type Solid
Køn KVINDER
Dekoration Lynlåse
Oprindelse KN(Oprindelse)
Ærme Stil Almindelig
Stil Casual
Sæson Efterår
Model-Nummer 8H40
Alder Alderen 18-35 År
Kjoler Længde Mid-Kalv
Talje Naturlige
Materiale Lanon
Ærme Længde(cm) Ærmeløs
Halsudskæring Firkantet Krave
Mærke Tangada
Silhuet A-LINJE

Relaterede varer