WUTA Oprindelige Design Tegnebog Skabelon Mønster Sæt Klar Akryl Model Leathercraft-WT811 (Ikke Omfatter Læder eller Færdige Produkt)

Ny vare

kr92.74

kr103.07

-11%

Tags:

akryl skabelon læder, shop wuta, broche akryl læder, diy læder skabelon, håndværk læder mønster, læder templat, timing værktøjer læder, snøreringe wuta, wuta læder værktøj side, læder stencil

Hvad er inkluderet i pakken : et angivet mønster (ingen sag, læder eller værktøjer herunder) Dette er en helt original designet mønster for bifold-wallet Alle de mønstre i vores butik er hånd trak med software, og originale design i den internationale standard, nogen DIYer eller professionel designer kan forstå og bruge dem til at gøre tegnebøger på én gang.Velkommen til venstre besked til os med eventuelle spørgsmål.Specifikationer: Materiale: Akryl/Plexiglas(PMMA) Type: Klar Tykkelse : 2mm Anvendelse:læder håndværk Det færdige produkt dimension : L*b - 102 x 90 mm/4" x 3.5" skabelonen tager omkring 1 sq.m læder til at gøre en tegnebog, funktioner med 2 kreditkort slots, en foto vindue og en kontant lomme BEMÆRK: tegnebogen og værktøjer, der dukkede op i det billede er kun til din reference, de er ikke medtaget i denne rækkefølge.Package medtag: 7 stk akryl skabelon,lide dette billede nedenfor Om WUTA Akryl Skabelon: -----1. Vi vedtager akryl som materiale i vores skabeloner.Klar acryl skabeloner er udviklet til at give læder håndværker fordelen af, at være i stand til præcist at lokalisere og se de læderoverflade for optimal placering.Dette giver dig også mulighed for at undgå fejl, før opskæring undgå spild. -----2.Laser skære skabeloner funktion sy hullet steder, for præcis tilpasning, naturligvis, du kan sy med din egen afstand. -----3.Superior-vejrbestandighed, langvarig udsættelse for fugt, eller endog total neddykning i vand, er ikke signifikant effekt af de mekaniske og optiske egenskaber af dette materiale. -----4.Vores klare skabelon sæt er lavet af slidstærkt, Plexiglas.Meget mere splintre modstandsdygtig og holdbar , men det kan stadig være brudt med svær at bøje eller misbrug -----5.Simple tips er på de skabeloner, som fortæller dig, hvilken del det er, og tykkelsen af det læder du har brug for -----6.Tykkelsen af akryl skabelon er ca 2mm,at du kan bruge det som herskere,direkte positionering og skæring,så praktisk. -----7.Skabeloner er opdelt i forskellige længder med tal.For eksempel, hvis en skabelon sæt består af 4 dele, de numre, der vil være 1/4, 2/4, 3/4 , 4/4. På denne måde vil du se, hvilken del, der mangler eller ikke. -----8.Akryl materiale,skabeloner er meningen at bruge for lang tid! -----9. Velkommen til at tjekke for flere skabeloner(punge,tasker,kasser,osv.) i vores wuta Getlochi0114.dk butik.BEMÆRK: Ingen undervisning eller video til skabeloner.

Tykkelsen af akryl skabelon er ca 2mm,at du kan bruge det som herskere, direkte positionering og skæring,så praktisk.

Det færdige produkt(eksempel, ikke inkluderer i pakken)

Mærke wuta
Sæt Type No
Oprindelse KN(Oprindelse)
Model-Nummer WT811
Materiale Akryl
Type Engroshandel No

Relaterede varer